Latvijas basketbolisti Jānis Bērziņš un Rolands Freimanis trešdien guva attiecīgi 19 un deviņus punktus, Zelonas Guras "Stelmet Enea" komandai svinot astoto panākumu deviņās Polijas augstākās līgas spēlēs.

Latviešu pārstāvētā vienība savā laukumā ar rezultātu 104:58 (21:15, 28:8, 31:10, 24:25) pārspēja Gdiņas "Asseco Arka".

Bērziņš, kurš ar 19 punktiem dalīja mača rezultatīvākā spēlētāja laurus, laukumā pavadīja 20 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā realizēja visus trīs divpunktu metienus un četrus no sešiem tālmetieniem, kā arī vienīgo soda metienu.

Rūjienietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, spēli beidzot ar piecām personiskajām piezīmēm un efektivitātes koeficientu 21.

Tikmēr Freimanis spēlēja 21 minūti un astoņas sekundes, grozā raidot visus trīs divpunktu metienus un vienu no diviem "trejačiem". Viņa kontā arī četras bumbas zem groziem, pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārķertai bumbai, trīs piezīmes, viens izprovocēts pārkāpums pretiniekam un 14 efektivitātes koeficienta punkti.

"Stelmet Enea" ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem sesto vietu turnīra tabulā, bet Mārtiņa Laksas pārstāvētā Ļubļinas "Start" ar bilanci 8-4 ir otrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!