Foto: FIBA

Klāvs Čavars trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas turnīra spēlē izcēlās ar četriem punktiem, Toms Leimanis pievienoja divus punktus Edmunda Valeiko trenētās Minskas "Cmoki" komandas zaudējumā Atēnās.

"Cmoki" C grupas otrajā spēlē viesos ar rezultātu 69:95 (22:16, 17:31, 20:22, 10:26) piekāpās Atēnu AEK.

Čavars laukumā devās pamatsastāvā, tur pavadot 20 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā iemeta divus no trim divpunktu metieniem. Ventspilnieks izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, pa reizei kļūdījās un pārķēra bumbu, nopelnīja divas personiskās piezīmes, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus un spēli noslēdza ar deviņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Leimanis spēlēja 13 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no četriem divpunktu metieniem, pa reizei izcīnīja atlēkušo bumbu, rezultatīvi piespēlēja un pārķēra bumbu, sakrāja efektivitātes koeficientu divi, kā arī spēli priekšlaicīgi pameta piecu personisko piezīmju dēļ.

Rezultatīvākais viesiem ar 16 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Maksims Salašs, bet mājiniekiem ar tikpat punktiem atbildēja Mats Ložeski.

Grupas vadībā ar diviem panākumiem divos mačos ir AEK, bet "Cmoki" ar bilanci 1-1 ieņem trešo vietu četru komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!