Foto: FIBA

Latvijas basketbola izlases spēlētājs Rolands Freimanis otrdien VTB Vienotās līga spēlē guva 12 punktus, taču Zelonas Guras "Stelmet Enea" izbraukumā piekāpās Maskavas CSKA.

Zelonas Guras komanda viesos ar 73:105 (18:31, 24:23, 14:24, 17:27) zaudēja Maskavas CSKA, kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Jānis Strēlnieks.

Freimanis Polijas kluba rindās laukumā pavadīja 30 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā izcēlās ar 12 punktiem, grozā raidīja sešus no desmit divpunktu metieniem un garām metot divus trīspunktniekus. Tāpat viņam sešas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, bloķēts metiens, divas kļūdas, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums pretiniekam un trīs personiskās piezīmes, kā arī efektivitātes koeficients 12 un spēlē sliktākais +/- rādītājs -33.

Otrs Latvijas izlases spēlētājs Jānis Bērziņš guva divus punktus, grozam garām raidot gan divus divpunktu, gan trīs trīspunktu metienus, kā arī realizējot divus no četriem "sodiņiem". Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, pa trīs reizēm izprovocēja pretinieku uz noteikumu pārkāpumu un nopelnīja personiskās piezīmes, kā arī spēli noslēdza ar efektivitātes koeficientu nulle.

Viesu rindās 22 punktus guva Ife Lundbergs, bet otrā laukuma pusē 18 punkti Tornikem Šengelijam.

CSKA ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem trešo vietu, kamēr Polijas klubs ar trim uzvarām sešos mačos atrodams devītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!