Foto: FIBA

Par basketbola kluba "TTT Rīga" atbalstītāju kļuvusi akciju sabiedrība "VIADA Baltija", kas palīdzēs nodrošināt komandas izbraukumus, informēja kluba preses dienests.

"Prieks, ka pašreizējos neskaidrajos apstākļos atrodas jauni uzņēmēji, kuri ir gatavi atbalstīt basketbolu. Tā kā "VIADA Baltija" vadībai sports ir tuvs, izdevās ātri vienoties par sadarbību. Pateicoties "VIADA Baltija" finansiālajam atbalstam, izdevās pierunāt atgriezties laukumā mūsu leģendu Guntu Baško. Otrkārt, uzņēmuma piešķirtā degviela atļaus samazināt izmaksas, dodoties uz izbraukuma spēlēm. Ceram uz nopietnu ilgtermiņa sadarbību," teica "TTT Rīga" ģenerālmenedžeris Artūrs Štālbergs.

"VIADA Baltija" valdes priekšsēdētājs Aruns Šatkus atgādināja, ka nākamajos divos gados Lietuvā un Latvijā tiks atzīmēta nacionālā basketbola simtgade un atzina, ka viņam kā lietuvietim basketbols ir tuvs. ""TTT Rīga" ir tikpat spilgts zīmols kā Kauņas "Žalgiris", tāpēc "VIADA Baltija" ir gods atbalstīt Latvijas basketbola lepnumu. Lūkojamies uz ilgtermiņa sadarbību," sacīja Šatkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!