Foto: DELFI.ee
Mārča Vītola un Ojāra Siliņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" pirmdien Vienotās līgas spēlē sagādāja Maskavas CSKA pirmo zaudējumu.

"Kalev"/"Cramo", kuru vada Roberts Štelmahers ar vienu no asistentiem Akseli Vairogu, mājas spēlē ar rezultātu 67:56 (17:14, 21:16, 7:10, 22:16) sagādāja Maskavas CSKA pirmo zaudējumu piecās spēlēs.

Siliņš laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 37 sekundēs guva sešus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, beidzot spēli ar +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu 5, bet Vītols laukumā bija 11 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, sakrājot +/- rādītāju +8 un efektivitātes koeficientu 2.

Tallinas vienībā ar 15 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Rauno Nurgers, bet Džekuāns Lūiss pievienoja 12 punktus un četras rezultatīvas piespēles.

Savukārt Maskavas komandā rezultatīvākais ar 13 gūtajiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija Ife Lundbergs, savukārt Daniels Hakets guva desmit punktus.

Siliņa un Vītola pārstāvētā "Kalev"/"Cramo" ieņem astoto vietu un piecās spēlēs ir izcīnījusi divas uzvaras un trīs reizes cieta zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!