Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš trešdien Belgradā ULEB Eirokausa piektās kārtas spēlē guva 12 punktus, taču viņa pārstāvētā Panevēžas "Lietkabelis" piekāpās Rodiona Kuruca Belgradas "Partizan".

"Lietkabelis" izbraukuma spēlē ar rezultātu 77:84 (14:20, 24:19, 22:27, 17:18) piekāpās "Partizan", taču Kurucs šajā mačā laukumā nedevās.

Bērziņš laukumā bija 17 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā guva 12 punktus, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un četrus soda metienus. Gūtajiem punktiem viņš pievienoja trīs atlēkušās bumbas, vienu pārtvertu bumbu, trīs kļūdas, vienu bloķētu metienu, kā arī beidza spēli ar piecām piezīmēm un efektivitātes koeficientu astoņi,

Panevēžas komandā ar 19 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Ģedimins Oreliks.

"Partizan" rindās Zeks Līdejs izcēlās ar 19 punktiem. Kurucs laukumā nedevās.

Mārtiņa Meiera pārstāvētā Vroclavas "Šlask" izbraukuma spēlē ar rezultātu 77:81 (23:16, 15:18, 19:17, 12:18) piekāpās Trento "Dolomiti Energia".

Meiers laukumā pavadītajās 24 minūtēs un 37 sekundēs guva 11 punktus, realizējot trīs no sešiem divu punktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu pretinieku metienu, sakrāja četras personīgās piezīmes, izprovocēja trīs pretinieku piezīmes un beidza spēli ar efektivitātes koeficientu 13.

Vroclavas komandā rezultatīvākais bija Kerems Kanters, kurš, gūstot 17 punktus un izcīnot 15 atlēkušās bumbas, sakrāja "double-double".

Uzvarētāju vienībā ar 22 gūtajiem punktiem izcēlās Djego Flakadori.

"Partizan" ar četrām uzvarām piecos mačos ieņem trešo vietu A grupā, "Lietkabelis" ar divām izcīnītām uzvarām piecās spēlēs ierindojās septītajā vietā, bet pēdējā vietā A grupā atrodas "Šlask", kas nav izcīnījusi nevienu uzvaru piecās aizvadītās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!