Foto: Publicitātes foto
Tradicionālā diennakts basketbola spēle starp Daugavas labo un kreiso krastu "Rīgas svētku" ietvaros šogad notiks no 20. un 21. augustā, informēja organizatori.

"Šis ir gads, kad vairāk par uzvaru gribas izcinīt mieru. Un ne jau katram savu, bet visiem vienu. Tapēc 20.- 21. augustā tiekamies "Krastu mačā" un uzspēlējam basketbolu vienā mierā," teikts organizatoru paziņojumā.

Šī būs jau 13. diennakts basketbola spēle, kurā sacentīsies abu Daugavas krastu komandas. Tradicionāli pirmo sezonas spēli tieši "Krastu mačā" aizvadīs Latvijas un Latvijas-Igaunijas līgas čempioni "VEF Rīga", kas, gatavojoties jaunajai sezonai, tiksies ar "Ghetto Family". Šobrīd kopējais rezultāts ir 7 pret 5 par labu Daugavas labajam krastam.

Pieteikšanās "Krastu mačam" sāksies mēnesi pirms spēles.

"Līdz krastu mačam atlikušas 52 dienas. Trenējies, gatavo savu komandu un pieteikumu, jo "Krastu mačs" "Rīgas svētku" ietvaros atgriežas ar ierasto vērienu — 24 stundām basketbola, šoviem un koncertiem, dīdžejiem, mūziķiem, aktieriem un aktrisēm. Pēc vairāku gadu pārtraukuma beidzot arī skatītāju tribīnes atkal varēs būt pilnas," ziņo organizatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!