Foto: F64

"TTT Rīga" svētdien Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) spēlē izcīnīja uzvaru, tiekot pie trešā panākuma šosezon.

"TTT Rīga" savā laukumā ar rezultātu 90:43 (19:14, 18:6, 30:14, 23:9) pārspēja "Rīga Juniores"/LU vienību.

Uzvarētāju rindās divām basketbolistēm izdevās sakrāt "double-double" - Gunta Baško izcēlās ar 12 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, kamēr Marta Miščenko tika pie 16 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām. Rezultatīvākā "TTT Rīga" vienībā bija Emīlija Košla, kura guva 21 punktu.

"Rīga Juniores"/LU komandā Kate Kondratjeva, kura izcēlās ar 11 punktiem, bija vienīgā spēlētāja, kurai izdevās gūt vismaz desmit punktus.

"TTT Rīga" ar trīs uzvarām un četriem zaudējumiem turnīra tabulā atrodas astotajā vietā, kamēr "Rīga Juniores"/LU ar vienu panākumu deviņos mačos ierindojas desmitajā pozīcijā.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Šiauliai-Vilmeras" un Klaipēdas "LCC Starptautiskā universitāte", no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

12 komandas līdz marta vidum aizvadīs divu apļu turnīru. Pirmās vietas ieguvējas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet turpmāko septiņu vietas ieguvējas divu spēļu sērijās cīnīsies par trim vietām "Final 4".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!