Foto: F64

"Zemgale"/LLU, spēlējot ar rezervistiem no otrās komandas, kamēr pamatsastāva spēlētāji bija izbraukumā Somijā, trešdien "Optibet" Hokeja līgā (OHL) izcīnīja panākumu.

"Zemgale"/LLU savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:0, 1:2) pārspēja Viļņas "Hockey Punks".

Otrajā trešdaļā mājiniekus vadībā izvirzīja Ernests Bērziņš un Kristers Vītoliņš, kuriem izdevās gūt vārtus perioda pirmajā trīs minūtēs.

Trešā perioda ievadā Iļja Četvertaks Viļņas vienībai atguva vienus vārtus, taču nedaudz vairāk kā divas minūtes pēc tam Bērziņš raidīja pretinieku vārtos vēl vienu ripu un atjaunoja jelgavniekiem divu vārtu pārsvaru.

"Hockey Punks" 53.minūtē izdevās izmantot vairākumu, precīzam esot Tomam Tiļļam un samazinot deficītu līdz vieniem vārtiem, taču atlikušajā spēles daļā mājiniekiem izdevās veiksmīgi nosargāt panākumu.

Mājinieku vārtus sargāja Deivs Deivids Rolovs, kurš tika galā ar 26 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Artūrs Pavļukovs atvairīja 18 ripas.

Tabulas galvgalī ar 48 punktiem 25 mačos atrodas "Mogo"/LSPA komanda, 38 punkti 22 cīņās ir "Zemgale"/LLU komandai, bet 33 punkti 24 cīņās - Rīgas "Dinamo". 24 mačos 23 punktus guvusi Hokeja skola "Rīga", 22 punkti 22 dueļos ir Rīgas "Prizmai", bet Elektrēnu "Energija" 24 cīņās tikusi pie 21 punkta un Kauņas "City" 22 mačos sakrājusi 19 punktus. Tālāk ar 17 punktiem 22 spēlēs seko Viļņas "Hockey Punks", kamēr pēdējā ar diviem punktiem 25 spēlēs ir "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!