Foto: FIBA

"VEF Rīga" basketbolistiem duelis pret Francjas klubu "Cholet" FIBA Čempionu līgā "Arēnā Rīga" šoreiz bija ar papildus motivāciju, jo abu komandu iepriekšējais duelis Francijā noslēdzās ar diezgan lielu skandālu. Rīdziniekiem izdevās revanšēties un turpināt reālu cīņu par izkļūšanu no apakšgrupas. Izšķirošajās spēlēs Latvijas klubam var nākt par labu tas, ka četri spēlētāji ieguvuši vērtīgu pieredzi savās valstsvienībās Pasaules kausa izcīņā.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" komandai 25. oktobri skandalozā spēlē Francijā pret vietējo "Cholet Basket" tika piešķirts zaudējums apmēram pusstundu pēc pamatlaika beigām. Sākotnēji "VEF Rīgas" un "Cholet" spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 74:74, tomēr pagarinājums netika iesākts. Pēc ilgas skaidrošanās "VEF Rīga" tika atņemts nepareizi ieskaitītais punkts ceturtās ceturtdaļas vidū, tāpēc rīdziniekiem nācās samierināties ar sāpīgu un skandalozu zaudējumu. Savā laukumā rīdzinieki otrdien, 21. novembrī izcīnīja svarīgu uzvaru ar 70:63.

"Iepriekšējās spēles iznākums mums noteikti deva papildus motivāciju, jo mums uzvara izslīdēja no rokām. Diemžēl arī tādas kļūdas gadās," sarunā ar portālu "Delfi" stāstīja "VEF Rīga" basketbolists Arnaldo Toro Barea. "Šoreiz savā laukumā mēs atriebāmies."

Savam komandas biedram piekrita arī Aleksandrs Madsens, bet Jānis Gailītis cer, ka šis būs pagrieziena punkts "VEF Rīga" sezonai.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!