Foto: FIVB

Jaunizveidotais Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda turpina uzlabot savu sadarbību laukumā, un ir uz pareizā ceļa, uzskata dueta līderis Pļaviņš.

Šobrīd Argentīnā norisinās "Grand Slam" sacensības, kurās Pļaviņš/Pēda (21.numurs) divās spēlēs piedzīvoja divus zaudējumus. Pirmajā E apakšgrupas spēlē Pļaviņš/Pēda ar 0-2 (16:21, 18:21) piekāpās vāciešiem Džonatanam Erdmanam un Kajam Matisikam (26.numurs), bet pēc tam ar 1-2 (17:21, 21:18, 13:15) atzina arī Brazīlijas dueta Rikardu Santušs/ Alvaru Filju (12.umurs) pārākumu.

"Labas spēles dod pārliecību, ka esam uz pareizā ceļa! Kā, piemēram, spēle pret brazīliešiem. Žēl, ka rītdienas spēle neko neizšķir," sociālajā tīklā "Twitter" pēc otrā zaudējuma rakstīja Pļaviņš.

Piektdien priekšsacīkšu pēdējā spēlē viņiem jāspēlē pret citu brazīliešu duetu Evandru Oliveiru/ Vitoru Felipi (28.).

Piektdien pēdējās priekšsacīkšu spēles aizvadīs arī Jānis Šmēdiņš/ Aleksandrs Samoilovs (9.), kuri spēlēs pret mājiniekiem Pavlo Bjanči/ Pavlo Migelu Suaresu, bet jau pirms šīs spēles latvieši sev ir nodrošinājis dalību izslēgšanas spēlēs. Tikmēr pirmo uzvaru centīsies izcīnīt Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins, sacenšoties ar Alekseju Kuļešovu/ Dmitriju Jakovļevu no Kazahstānas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!