Foto: Publicitātes foto
"Schenker" Latvijas vīriešu volejbola čempionāta bronzas medaļas trešdien pārliecinoši izcīnīja pagājušās sezonas valsts otrais spēcīgākais klubs "Poliurs"/"Ozolnieki".

Sērijas trešajā cīņā "Poliurs"/"Ozolnieki" savā laukumā ar 3-0 (25:21, 25:20, 25:16) uzvarēja "Daugavpils Universitāti" (DU), sērijā līdz trim uzvarām esot pārāki ar 3-0.

Gatis Garklāvs uzvarētāju rindās izcēlās 27 punktiem, bet pie desmit punktiem tika Armands Āboliņš. Tikmēr daugavpiliešu labā 15 punktus guva Ēriks Baiks.

Šīs sērijas trīs mačos "Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolisti zaudēja tikai vienā setā.

Kā zināms, par Latvijas čempionāta zeltu spēkojas RTU/"Robežsardze" un iepriekšējo divu gadu valsts čempioni "Biolars"/"Jelgava". Pēc diviem mačiem sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2-0 atrodas RTU/"Robežsardze" komanda, bet sērijas trešais mačs, kas var kļūt par pēdējo, sestdien risināsies Rīgā.

Pirms tam pusfināla sērijās pagājušā gada finālsērijas atkārtojumā "Biolars"/"Jelgava" ar 3-2 uzvarēja savus principiālos konkurentus "Poliurs"/"Ozolnieki", bet RTU/"Robežsardze" ar 3-1 pieveica DU vienību.

Pērn par Latvijas čempioni otro gadu pēc kārtas tika kronēta "Biolars"/"Jelgava", kas finālā pārspēja "Poliurs"/"Ozolnieki" komandu.

Savukārt šosezon no Latvijas klubiem Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - "Schenker" līgas - turnīrā vissekmīgāk startēja RTU/"Robežsardze", kas ierindojās trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!