Foto: Publicitātes foto
Par Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta "Schenker" līgas labākajiem spēlētājiem janvārī atzīts Armands Āboliņš no "Poliurs/ Ozolnieki" un Roberts Tahts no "Bigbank Tartu", informē Latvijas Volejbola federācija (LVF).

"Poliurs/Ozolnieki" janvārī aizvadīja septiņas "Schenker" līgas spēles, no kurām divās gūtas uzvaras - pār "ASK/Kuldīga" un "Parnu VK" komandām (abas uzvaras ar rezultātu 3-0). Aizvadītajās septiņās spēlēs Armands Āboliņš kopā guvis 107 punktus, 8 punktus ar servi, 16 punktus blokā, un viņa efektivitātes rādītājs bijis +45, bet uzbrukuma rādītājs 37.79%.

"Bigbank Tartu" janvārī aizvadīja sešas spēles, no kurām piecās gūtas uzvaras. Četras spēles uzvarētas ar rezultātu 3-0 pret Daugavpils Universitātes, "Jarvamaa VK", "Danpower/Voru VK" un "ASK/Kuldīga" komandām, bet viena - ar rezultātu 3-2 pret "Selver Tallinn". Šajās spēlēs Roberts Tahts guvis 106 punktus, 10 punktus ar servi, 11 punktus blokā, un viņa efektivitātes rādītājs bijis +65, bet uzbrukuma rādītājs 53.19%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!