Foto: Latvijas Volejbola federācija
RSU/MVS komanda svētdien izcīnīja uzvaru arī otrajā Latvijas sieviešu volejbola čempionāta finālsērijas mačā, tādējādi kļūstot par titula ieguvēju.

RSU/MVS savu skatītāju priekšā ar 3-0 (25:23, 25:19, 25:18) pārspēja "Babīti", sērijā līdz diviem panākumiem uzvarot ar 2-0.

Uzvarētājām ar 15 punktiem rezultatīvākā bija Agija Sidorova, 14 punkti Jeļizavetai Morozovai, bet ar 12 punktiem izcēlās Alise Pētersone.

Tikmēr pretiniecēm 13 punktus guva Sandra Breikša, bet 12 punkti Ievai Teterei.

Sērijas pirmajā mačā RSU/MVS volejbolistes viesos uzvarēja ar rezultātu 3-0 (25:17, 25:16, 25:20).

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka iepriekšējo divu gadu valsts spēcīgākā dāmu volejbola vienība "Jelgava"/LU sestdien sezonu noslēdza ar iegūtu Latvijas čempionāta bronzu, sērijā ar 2-0 pārspējot Daugavpils "miLATss" volejbolistes.

Pusfinālā RSU/MVS ar 2-1 pieveica "Jelgava"/LU komandu, lai gan jelgavniecēm izšķirošā mača laikā bija divu setu pārsvars. Tikmēr "Babīte" ar 2-0 pārspēja "miLATss".

Baltijas līgas kopvērtējumā, kas tika ņemts vērā Latvijas čempionāta pusfināla pāru sadalē, "Jelgava"/LU ieņēma ceturto vietu, bet "miLATss" komanda palika septītā. Pamatturnīrā startēja arī "Babīte", kas ieņēma devīto vietu, bet RSU/MVS volejbolistes palika pozīciju zemāk, finālturnīrā abām vienībām netiekot.

Savukārt finālturnīrā "Jelgava"/LU ieņēma ceturto vietu, bet "miLATss" bija piektā.

Arī pērn "Jelgava"/LU iekļuva Baltijas līgas pusfinālā un palika ceturtajā vietā. Savukārt Latvijas čempionātā jelgavnieces finālsērijā ar 2-1 pārspēja "Zeltaleja"/MSĢ komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!