Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Kravčenoka šo sezonu noslēgs turnīros Liepājā un Utrehtā, kuros spēlēs ar citām pāriniecēm.

Kā savā sociālajā tīklā "Infogram" stāstīja Kravčenoka, viņas pāriniece Tīna Graudiņa atgriezusies ASV, kur viņa turpinās mācības Dienvidkalifornijas Universitātē. Graudiņa un Kravčenoka sezonas svarīgākajos turnīros Tokijas olimpiskajās spēlēs un Eiropas čempionātā izcīnīja ceturtās vietas.

Tomēr Kravčenoka uzsver, ka viņai sezona vēl nav noslēgusies. Viena no Latvijas vadošajām pludmales volejbola spēlētājām sacīja, ka Latvijas čempionāta "Ergo Open" finālā Liepājā viņa "spēlēšot kopā ar jaunu un perspektīvu spēlētāju". Kā liecina turnīra pieteikums, tad Kravčenoka Liepājā spēlēs kopā ar Annu Rītu no "Minusas volejbola skolas".

Savukārt "King of the Court" turnīra posmā Nīderlandes pilsētā Utrehtā Kravčenokas pāriniece būs vāciete Laura Ludviga. Ludviga ir Riodežaneiro olimpisko spēļu čempione, 2017. gada pasaules čempione un četrkārtēja Eiropas čempione.

Pati Kravčenoka pauda sajūsmu par iespēju spēlēt kopā ar Ludvigu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!