Latvijas pludmales volejbolists Marta Ozoliņa un Luīze Anna Skrastiņa ceturtdien ar smagu zaudējumu uzsāka Jūrmalā notiekošo "Beach Pro Tour - Elite 16" pludmales volejbola turnīra pamatsacensības.

Ar 12. numuru izsētās Ozoliņa/Skrastiņa ar rezultātu 0-2 (13:21, 6:21) centrālajā kortā piekāpās amerikānietēm Sārai Hjūzai un Kellijai Kolinskei, kuras izliktas ar augsto 4. numuru.

Latvietes pirmajā setā ātri nonāca iedzinējos un nespēja apturēt pretinieces, taču galotnē spēja deficītu nedaudz samazināt. Savukārt otrajā setā Hjūza/ Kolinske demonstrēja stabilu sniegumu, gūstot pārliecinošu uzvaru.

D apakšgrupā vēl spēlē brazīlietes Talita Antuņesa/Rebeka Kavalkante un ASV sportistes Sāra Sponsila un Terēse Kenona, kuras izcīnīja vietu pamatsacensībās kvalifikācijā.

Pulksten 20.00 centrālajā kortā maču aizvadīs Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka (1.), cīnoties ar Brazīlijas pludmales volejbolistēm Barbaru Seišasu un Karolīnu Salgadu (9.).

Savukārt vīriešu turnīrā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (12.) pulksten 19.00 spēlēs pret itāļiem Danieli Lupo un Aleksu Rangjeri, kuri savukārt izsēti ar ceturto numuru.

Jau vēstīts, ka trešdien neviens no sešiem Latvijas duetiem nespēja pārvarēt kvalifikāciju, tāpēc pamatturnīrā startē trīs pašmāju komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!