Foto: FIVB

No 23. līdz 27. novembrim Austrālijas pilsētā Torkī norisināsies "FIVB Pro Pro Tour Challenge" posms, kurā no kvalifikācijas kārtas sacensības uzsāks Latvijas pludmales volejbola duets - Mārtiņš Pļaviņš un Mihails Samoilovs, informēja Latvijas Volejbola federācija.

Šajā "FIVB Pro Pro Tour Challenge" turnīrā 22 komandas cīnās par astoņām vietām pamatturnīrā. Pļaviņam ar Samoilovu vienīgā spēle, lai iekļūtu pamatturnīra, būs trešdien, 23. novembrī, plkst. 11.00, aizvadot to kvalifikācijas otrajā kārtā pret spēles austrāliešu Anjangu/Šumanu (11) un Peidžu/Tomasu Smitu (22) uzvarētājiem. Pamatturnīra sacensībās 24 komandas cīnīsies modificētajā grupu turnīrā, pēc kura sekos vienmīnusa izspēles sistēma 18 labākajām komandām.

Nākamajā nedēļā sāksies "FIVB Pro Pro Tour Elite16" turnīrs, kur kvalifikācijā ar devīto numuru izlikti Pļaviņš/ Samoilovs. Spēļu kalendārs un papildus informācijas būs pieejami pēc 29. novembra, kad klātienē noslēgsies spēlētāju reģistrācija. Kvalifikācijas sacensībās 16 komandas cīnīsies par četrām vietām pamatturnīrā. Pamatturnīrā 16 komandas sākotnēji izspēlē grupu turnīru, pēc kura 8 labākās komandas izspēlē ceturtdaļfinālus, pusfinālus, spēli par 3. vietu un finālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!