Foto: LETA
Jēkabpils "Lūši" un "Ezerzeme"/DU vienības svētdien Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) spēlēs izcīnīja panākumus.

"Lūši" izbraukumā ar 3-0 (25:8, 25:23, 25:13) pārspēja Andra Širjakova pārstāvēto Tartu "Bigbank".

Starp uzvarētājiem 13 punktus sakrāja Jānis Jansons, bet desmit punktus pievienoja Eduards Stieģelis. Tartu vienībā rezultatīvākais ar sešiem punktiem bija Marti Juhkami, kamēr Širjakovs guva četrus punktus.

Citā mačā "Ezerzeme"/DU viesos ar 3-0 (25:18, 29:27, 25:10) uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolistus.

Daugavpils komandā Iļja Makarovs izcēlās ar 24 punktiem, kamēr 11 punktus iekrāja Armands Rokjans. Mājiniekus no zaudējuma neglāba Matīss Gabduļins un Jānis Teikmanis, kuri guva pa deviņiem punktiem.

Pēc 19 spēlēm "Ezerzeme"/DU ar 25 punktiem ieņem piekto vietu, Jēkabpils "Lūši" ar 18 punktiem 19 cīņās atrodas sestajā vietā, bet "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar 14 punktiem 20 cīņās ieņem astoto vietu astoņu komandu konkurencē.

BVVL Latviju šosezon pārstāv trīs klubi - "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" un Jēkabpils "Lūši", Igauniju - četras vienības - Andra Širjakova pārstāvētā Tartu "Bigbank", Tallinas "Selver"/"TalTech", Toma Švana un Kārļa Ābelīša pārstāvētā "Parnu" un "Barrus"/"Voru", bet Lietuvu - Latvijas trenera Austra Štāla trenētā Klaipēdas "Amber Volley".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!