Foto: EPA/LETA
Latvijas tenisists Ernests Gulbis pēc iekļūšanas Sidnejas turnīra pusfinālā atzina, ka vēl pirms ceturtdienas mača nav bijis pārliecināts par piedalīšanos spēlē, vēsta ārzemju masu mediji.

Atgādinām, ka Gulbis ceturtdien Sidnejas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-4 pārspēja ukraini Serhiju Stahovski un iekļuva pusfinālā, kur tiksies ar tiksies ar francūzi Žilu Simonu.

Pēc uzvaras Gulbis atklāja, ka trešdien fiziski slikti juties pēc uzvaras otrās kārtas spēlē pret Igoru Andrejevu. "Vakardienas spēle mani nobeidza. Bija ļoti mitrs gaiss un mans ķermenis zaudēja daudz šķidruma. Tāpēc [pēc uzvaras] es uzreiz devos uz viesnīcu gulēt. Nejutos labi."

"Šorīt es vēl nezināju, vai būšu spējīgs spēlēt, taču jau spēles sākumā sajutos labi. Tagad veikšu dažas procedūras. Iešu vannā, veikšu ledus masāžu, vēl kaut ko. Domāju, ka rīt būšu kārtībā," piebilda Gulbis.

Runājot par gaidāmo maču pret Simonu, Gulbis nedaudz atklāja savu spēles plānu. "Labi jāservē, bez kļūdām jāizdara mani sitieni, jāuzvar izspēlēs pēc iespējas ātrāk. Necentīšos ielaisties ar Simonu spēlē no gala līnija. Viņš ir pieradis spēlēt ilgākas izspēles."

"Vienkārši es nevarēšu izturēt ilgas izspēles, bet to nesakiet Simonam," jokojot piebilda Gulbis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!