Foto: Reuters/Scanpix
Austrālijas atklātā tenisa čempionāta otro kārtu ceturtdien bez lielām problēmām pārvarēja galvenais favorīts Rafaels Nadals, kā arī Robins Sēderlings un Endijs Marejs.

Pasaules tenisa ranga līderis Nadals otrajā spēlē ar 6-2, 6-1, 6-1 pieveic amerikāni Raianu Svītingu, kurš pamatturnīrā iekļuva pēc kvalifikācijas pārvarēšanas. Spāņu tenisa zvaigznei tie bija pirmie zaudētie geimi, jo pirmajā kārtā viņa pretinieks Markušs Daniels izstājās otrajā setā, kad Nadals bija vadībā ar 6-0, 5-0.

Tikmēr bez zaudētiem setiem cīņas turpina Sēderlings (izlikts ar ceturto numuru) un Marejs (izlikts ar piekto numuru). Sēderlings ar 6-3, 7-6 (7:1), 6-1 pieveica Žilu Milleru no Luksemburgas, bet Marejs ar 6-1, 6-3, 6-3 pārspēja ukraini Iļju Marčenko.

Tāpat otro kārtu pārvarēja izliktie Mihails Južnijs, Markos Bagdatis, Žo Vilfrīds Tsonga, Marins Ciličs, Džons Isners, Jirgens Melcers, Giljermo Garsija-Lopess un Davids Ferrers, ar kuru tagad tiksies lietuviešu jaunais talants Ričards Beraņķis. Tikmēr otrajā kārtā izstājās Felisiano Lopess un Mišels Lodra, kuri bija izlikti attiecīgi ar 31. un 22.numuriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!