Foto: EPA/LETA
Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien publicētajā WTA pasaules ranga jaunākajā sarakstā saglabā 38.vietu, bet ATP pasaules rangā 34.vietā joprojām ir Ernests Gulbis.

WTA pasaules rangā vēl no Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkēviča ieņem 554.vietu, Līga Dekmeijere – 618.vietu, Lina Lileikite – 1082.vietu, bet Jūlija Kuļibaba – 1155.vietu.

WTA pasaules rangā augšgalā izmaiņas nav notikušas. Līdere ir Karoline Vozņacki, kurai seko Kima Klijstersa, Vera Zvonareva, Samanta Stosura, Frančeska Skjavone un Jeļena Jankoviča.

Tikmēr vīriešu tenisa pasaules rangā arī lielas izmaiņas nav notikušas, jo pagājušajā nedēļā tika aizvadītas cīņas Deivisa kausā. Līderis joprojām ir Rafaels Nadals, aiz viņa rangā atrodas Rodžers Federers, Novāks Džokovičs, Robins Sēderlings, Endijs Marejs un Davids Ferrers.

No Latvijas tenisistiem pasaules rangā Kārlis Lejnieks pakāpies par desmit pozīcijām un ieņem 362.vietu, Andis Juška atrodas 373.vietā, Deniss Pavlovs – 531.vietā, Adrians Žguns – 752.vietā, bet Miķelis Lībietis – 1365.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!