Foto: stock.xchng
Viens no labākajiem ukraiņu tenisistiem Sergejs Bubka jaunākais pēc pagājušajā nedēļā piedzīvotās izkrišanas pa logu guvis vairākus lūzumus, tomēr jūtas normāli, vietējiem medijiem pastāstījis Ukrainas Deivisa kausa izlases kapteinis Mihails Fiļims.

Kā ziņots, pagājušās ceturtdienas agrā rītā Bubka Parīzē izkrita pa trešā stāva viesnīcas numuriņa logu. Viņam konstatēs labās rokas un kājas slēgtie lūzumi, kā arī augšstilba vaļējs lūzums.

"Pēc pārbaudēm Sergejs jūtas normāli. Ārsti pagaidām nedod prognozes par viņa gaidāmās rehabilitācijas ilgumu. Pagaidām ir tikai diagnoze - bez kādiem nākotnes plāniem," atzina Fiļims. "Pagaidām viņam jāievēro gultas režīms, bet vēlāk viņa vecāki pieņems lēmumu, vai palikt Parīzē, vai arī turpināt ārstēšanos Kijevā."

LETA jau vēstīja, ka naktī uz ceturtdienu numuriņā pie kāda Bubkas drauga notikusi ballīte. No rīta viņš konstatējis, ka ir ieslēgts vannasistabā, tāpēc pa logu centies pārkāpt uz centrālo istabu.

Tenisists ir kādreiz slavenā ukraiņu kārtslēcēja Sergeja Bubkas dēls. Savukārt viņa pašreizējā draudzene ir WTA sieviešu tenisa ranga līdere Viktorija Azarenka.

Pēc sieviešu tenisa sezonas noslēguma turnīra Azarenka bija devusies atvaļinājumā uz Lasvegasu, tomēr viņa atcēlusi savus plānus un pašlaik jau atrodas Parīzē, pavadot laiku ar savu puisi, kurš ir piekalts pie gultas.

ATP pasaules rangā šobrīd Bubka atrodas 185.vietā, bet karjeras laikā viņš spējis pacelties arī līdz 145.pozīcijai.

Kā ziņots, septembra vidū Bubka juniors Ukrainas izlases sastāvā Liepājā aizvadīja Deivisa kausa maču ar Latviju. Toreiz viņš vienspēlē piekāpās Ernestam Gulbim, bet dubultspēlē pārī ar Serhiju Stahovski smagā cīņā pieveica Gulbi un Andi Jušku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!