Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP tenisa rangā zaudējis vienu pozīciju un ieņem 132.pozīciju.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā Gulbis galvenā favorīta statusā nepārvarēja Itālijā notiekošā Bergamo "Challenger" sērijas turnīra pirmo kārtu, bet kvalificējās Roterdamas ATP sērijas turnīra pamatsacensībām.

No citiem Latvijas tenisistiem Andis Juška zaudēja trīs vietas un ieņem 328.pozīciju,bet Deniss Pavlovs ierindojas 695.vietā, kas ir piecu pozīcijas kritums. Vēl Mārtiņš Podžus ieņem 1167.vietu, Miķelis Lībietis – 1401.vietu, Krišjānis Stabiņš – 1410.vietu, Oskars Vaskis – 1571.vietu, bet Arkādijs Slobodkins – 1781.vietu.

Savukārt ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmajās trīs pozīcijās joprojām ir Novāks Džokovičs, Rodžers Federers un Endijs Marejs, ceturtajā vietā ir Davids Ferers, bet piektajā pozīcijā ierindojas Rafaels Nadals.Nākamajās pozīcijās ir Tomašs Berdihs, Huans Martins del Potro, Žo-Vilfrīds Tsonga, Janko Tipsarevičs un Rišārs Gaskē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!