Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis pārī ar kanādieti Milošu Raoniču pirmdien otrajā kārtā izstājās no Indianvelsas "Masters" dubultspēļu turnīra.

Otrās kārtas mačā Gulbis/Raoničs ar 6-7 (3:7), 6-7 (4:7) nepilnas pusotras stundas laikā piekāpās slavenajiem šveiciešiem Rodžeram Federeram un Stanislasam Vavrinkam.

Gulbis un Raoničs jau pirmajā izspēlē zaudēja savu servi, bet atspēlēties izdevās ceturtajā geimā. Pirmā seta uzvarētājs tika noskaidrots taibreikā, kurā pārliecinoši labāki bija šveicieši.

Otrajā setā Gulbis/Raoničs lauza pretinieku servi, tomēr Federers/Vavrikna atspēlējās. Cīņa atkal nonāca līdz taibreikam, un atkal šveicieši bija pārāki.

Gulbis ATP dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 807.vietu, bet par iekļūšanu otrajā kārtā viņš nopelnīja 90 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Atgādinām, ka pirmajā kārtā Gulbis un Raoničs pārspēja Novāku Džokoviču un viņa mazāk pazīstamo tautieti Filipu Krajinoviču.

Gulbis Indianvelsas sacensības turpinās vienspēlēs, kur otrdien viņu sagaida spēkošanās ar bulgāru Grigoru Dimitrovu. Sacensībās Gulbis izlikts ar 20.numuru, bet Dimitrovs – ar 15.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!