Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis nav sajūsmā, ka ASV atklātā tenisa čempionāta otrās kārtas mačā jāspēkojas ar savu treniņu partneri Dominiku Tīmu.

Piektdien Gulbis "US Open" otrās kārtas mačā ap plkst.19:30 spēkosies ar austrieti Tīmu. Abi tenisisti trenējas pie Gintera Bresnika un abi ir treniņu partneri. Gulbis par gaidāmo maču nav īpaši priecīgs, taču viņš apzinās, ka priekšrocības būs viņam.

"Tenisisti nekad nevēlas spēlēt pret saviem treniņu partneriem. Ja godīgi, man par gaidāmo maču nav īpašu emociju. Es domāju, ka nedaudz grūtāk tas varētu būt Dominikam. Viņš tiešām nevēlas spēlēt pret mani, jo mēs aizvadījām maču pirms diviem gadiem. Toreiz es spēlēju ļoti slikti, bet viņš nevarēja mani uzvarēt, jo tas biju es," portālā "tennis-x.com" citēts Gulbis. "Tā tiešām bija ļoti slikta spēle, tāpēc ceru, ka šoreiz spēles kvalitāte būs labāka. Taču mani tas tiešām neuztrauc."

Latvijas tenisists skaidroja, ka Tīms viņam ir palīdzējis kļūt par labāku spēlētāju.

"Mums ir labas attiecības," sacīja Gulbis. "Viņš man treniņos ir daudz devis. Es redzu jaunu spēlētāju, kuram ir augsta motivācija un vēlme trenēties, un domāju, ka nedrīkstu būt sliktāks par viņu. Tāpēc es lieku sev strādāt vēl smagāk. Kad viņš redz mani smagi trenējamies, arī viņš sāk to darīt. Mēs abi no tā iegūstam."

Gulbis arī piebilda, ka treneris Bresniks būs apmierināts, ka kāds no viņa tenisistiem būs "US Open" trešajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!