Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis atteicies no dalības sezonas noslēguma turnīrā "Barclays World Tour Finals", kur viņam bija plānota rezervista vieta, vēsta "livetennis.com".

Vietu sezonas noslēguma turnīrā sev garantējuši Novāks Džokovičs, Rodžers Federers, Kei Nišikori, Stans Vavrinka, Endijs Marejs, Marins Ciličs, Milošs Raoničs un Tomašs Berdihs, bet ierasti šim turnīram ir divi rezervisti, ja kāds no pamatsastāva dalībniekiem nevar turpināt sacensības.

Pirmā rezervista vietu uzreiz pieņēmis Davids Ferrers, kurš ilgu laiku cīnījās par vietu pamatturnīrā. Taču otrā rezervista vietu šogad īpaši neviens nav kārojis. Sākotnēji tā piedāvāta Grigoram Dimitrovam, taču bulgāru tenisa talants noraidījis piedāvājumu. Tālāk piedāvājumus noraidījuši arī Žo Vilfrīds Tsonga un Gulbis, kurš pēdējos turnīros saskāries ar pleca savainojumu, kas, visticamāk, arī ir galvenais atteikuma iemesls.

Tā kā visi šie tenisisti atteikušies spēlēt, tad "Barclays World Tour Finals" otrais rezervists būs pasaules ranga 14.numurs Felisiano Lopess.

ATP sezonas noslēguma turnīrs Londonā sāksies 9.novembrī un risināsies nedēļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!