Foto: AP/Scanpix
Viena no labākajām sieviešu tenisa dubultspēļu tenisistēm Roberta Vinči kļuvusi par zagļu upuri, jo no viņas mājām Itālijas pilsētā Taranto, garnadži nozaguši tenisā gūtās trofejas.

"Parasti es par savu privāto dzīvi nemēdzu runāt, taču šis gadījums ir īpašs. Pirms pāris dienām manā mājā Taranto iekļuva zagļi, kuri paņēma līdzi man vērtīgas lietas, sociālajā tīklā "Instagram" piektdien rakstīja Vinči. "Starp nozagtajām lietām bija tādas, kuru finansiālā vērtība man nav pielīdzināma emocionālajām vērtībām, jo tika nozagtas manas tenisā izcīnītās trofejas."

"Zādzība bija gļēva un muļķīga, taču es gribētu zināt, kurš tagad ir īpašnieks manām atmiņām, asarām, sviedriem, nogurumam, smaidiem, aizrautībai un upuriem, ko izjutu savu mērķu sasniegšanā," rakstīja Vinči.

Itālijas tenisiste 2015.gadā spēlēja ASV atklātā čempionāta finālā, tajā zaudējot savai tautietei Sārai Erani, "Grand Slam" turnīros savulaik ir kļuvusi par četrkārtēju dāmu dubultspēļu čempioni, piedevām uzvarot katrā no četriem "Grand Slam" turnīriem.

Tāpat viņa karjeras laikā uzvarējusi desmit WTA vienspēļu turnīros un 25 reizes triumfējusi dubultspēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!