Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien, 16. septembrī, publicētajā WTA ranga jaunākajā sarakstā saglabājusi vietu TOP 20, bet Jeļena Ostapenko piedzīvojusi nelielu kāpumu.

Sevastova joprojām atrodas labāko divdesmitniekā un saglabā 18. vietu. Šonedēļ viņai bija plānots spēlēt Osakā, bet portāls "Delfi" jau ziņoja, ka liepājniece brīdi pirms pirmās kārtas spēles atsauca savu dalību no sacensībām. Tas gan neietekmēs viņas pozīcijas un, visticamāk, arī nākamnedēļ būs TOP 20.

Savukārt Ostapenko pēc vasarā piedzīvotā smagā kritiena WTA rangā lēnām uzlabo savas pozīcijas. Šonedēļ viņa pakāpusies par vienu vietu un ir 74. Šonedēļ Ostapenko spēlēs turnīrā Seulā, kur pirmajā kārtā tiksies ar ungārieti Timeu Babošu.

Vēl WTA pasauls rangā no Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkēviča ieņem 196. vietu, Daniela Vīsmane ir 506. vietā, Kamilla Bartone – 887. vietā, bet Alise Čerņecka – 1227. vietā.

WTA ranga augšdaļā nedēļas laikā izmaiņas nav notikušas. Līderes godā ir Ešlija Bārtija, kurai seko Karolīna Plīškova, Elina Svitoļina, Naomi Osaka, Bjanka Andresku un Simona Halepa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!