Foto: DELFI
Latvijas tenisa izlase Federācijas kausa izcīņas "play-off" kārtas spēli par palikšanu Pasaules grupā aizvadīs 17. un 18. aprīlī savā laukumā, taču pretinieces vēl nav zināmas.

Otrdien norisinājās Federācijas kausa izcīņas izloze, kurā astoņas kvalifikācijas mačos zaudējušās komandas uzzināja pretinieces "play-off" kārtā. Latvijas izlases pretinieces kļūs zināmas mēnesi pirms cīņas, jo tai ielozēja Āzijas un Okeānijas reģiona turnīra uzvarētājus, taču tas tiks izspēlēts no 3. līdz 7. martam. Tajā piedalīsies Ķīna, Taivāna, Indija, Indonēzija, Dienvidkoreja un Uzbekistāna.

Taču Latvija ieguva tiesības "play-off" kārtu aizvadīt Latvijā. Lai saglabātu vietu Pasaules grupā, Latvijas izlasei nākamajā cīņā jāgūst uzvara pār Āzijas un Okeānijas turnīra labāko komandu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova sīvā cīņā ar rezultātu 2-3 piekāpās ASV izlasei, ko pārstāvēja Sofija Kenina, Serēna Viljamsa un dubultspēļu speciāliste Betānija Mateka-Sendsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!