Foto: AP/Scanpix/LETA

Viens no "Australian Open" favorītiem Stefans Cicips no Grieķijas pirmdien smagā piecu setu cīņā ar rezultātu 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 pārspēja amerikāni Teiloru Fricu.

23 gadus vecais Cicips šajā turnīrā izlikts ar ceturto numuru, bet Frics – ar 20. Abi kortā spēkojās trīs stundas un 23 minūtes, bet tikai mača galotnē grieķis spēja pārvarēt visas grūtības un panākt izšķirošo breiku. Noslēgumā viņš aizvadīja drošu serves geimu, gūstot smagu un svarīgu uzvaru.

Cicips trešo reizi spēlēs "Australian Open" ceturtdaļfinālā, savukārt pērn viņš sasniedza pusfinālu. Turnīra nākamajā kārtā viņa pretinieks būs ar 11. numuru izsētais itālis Janiks Siners.

Siners ar rezultātu 7-6 (7:3), 6-3, 6-4 pieveica austrālieti Aleksu de Minoru.

Jau vēstīts, ka Daniils Medvedevs no Krievijas ceturtās kārtas spēlē četros setos ar 6-2, 7-6 (7:4), 6-7 (4:7), 7-5 pieveica Maksimu Kresiju no ASV.

Ceturtdaļfinālā krievu tenisista pretinieks būs ar devīto numuru izsētais kanādietis Fēlikss Ožjē-Aljasims (ATP 9.), kurš ceturtās kārtas spēlē pirmdien ar 2-6, 7-6 (9:7), 6-2, 7-6 (7:4) uzvarēja Marinu Ciliču (ATP 27.) no Horvātijas.
Ceturtdaļfinālu sasnieguši arī Kanādas tenisists Deniss Šapovalovs (ATP 14.), spānis Rafaels Nadals (ATP 6.), francūzis Gaēls Monfiss (ATP 20.) un ranga septītais numurs Mateo Berretīni no Itālijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!