Foto: Shutterstock
Pica ar šampinjoniem - ikdienā un svētkos - no sausā picas maisījuma.

Sastāvdaļas divām palielām picām.

::recepte::

Iejauc un uzraudzē picas mīklu, sekojot noraidei uz paciņas.

Sadala divās daļās, izrullē.

Picas pamatnes apsmērē ar tomātu mērci, uzliek sagrieztu papriku, sasmalcinātus sīpolus.Pārkaisa ar garšvielām un rīvētu sieru. Saliek virsū šampinjonu šķēlītes

Cep līdz maksimumam skarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers izkūst un picas maliņas ir brūnas.

30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paciņa sausā picas maisijuma tomātu mērce200 gsiers1 saujašampinjoni (svaigi vai marinēti)1 paprika1 sīpols picas garšviela

Sagatavošana

1

Iejauc un uzraudzē picas mīklu, sekojot noraidei uz paciņas.

2

Sadala divās daļās, izrullē.

3

Picas pamatnes apsmērē ar tomātu mērci, uzliek sagrieztu papriku, sasmalcinātus sīpolus.Pārkaisa ar garšvielām un rīvētu sieru. Saliek virsū šampinjonu šķēlītes

4

Cep līdz maksimumam skarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers izkūst un picas maliņas ir brūnas.

Iesūtīja: sunrise

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!