Foto: AFP/Scanpix
Liela daļa slavenu sportistu ir kopā ar modelēm, Holivudas zvaigznēm un pasaulslaveniem mūziķiem, kas, tāpat kā viņi, ikdienu pavada paparaci uzmanības centrā. Tomēr daži savu otro pusīti visai apdomīgi izvēlējušies no sportistu vidus. Tas ļauj ne tikai kopā doties uz olimpiādēm vai ieturēt vienotu treniņu režīmu, bet arī dod vajadzīgo motivāciju un drošību, ka arī otrs ir gatavs pieņemt sportistu aktīvo dzīvesveidu.

Portāls "Bleache Report" apkopojis informāciju par astoņiem no ievērojamākajiem un pasaulē zināmākajiem sportistu pāriem. Jāatzīst, ka viņu talants lielā daļā gadījumu sportistu privāto dzīvi veiksmīgi atstājis ēnā.

Astoņi talantīgākie sportistu pārīši:

Prot slīdēt pa dzīvi


Foto: AFP/Scanpix

Grečena Bleilere ir olimpiskā sudraba medaļniece un četrkārtēja ekstrēmo sporta spēļu "X-Games" zelta medaļas ieguvēja snovbordā. Teikt, ka viņa prot braukt ar dēli, ir zaimošana - viņa to pārvalda labāk par elpošanu.

Savukārt viņas vīrs Kriss Hotels ir izbijis augstākā līmeņa snovbordists, kurš patlaban kalnus ir nomainījis pret okeānu viļņiem, būdams ASV sērfošanas komandas "Oakley" kapteinis.

Pasaules pirmie bumbiņu sitēji


Foto: AFP/Scanpix

Karolīna Vozņacka un Rorijs Makilrojs ir vieni no pasaules jaunākajiem, spilgtākajiem un, jāatzīst, arī labāk apmaksātajiem mūsdienu sportistiem.

Vozņacka, kura ir tikai 22 gadus veca, ir bijusī tenisa pirmā rakete, bet gadu vecākais Makilrojs jau bija sasniedzis pirmo vietu golfa ranga tabulā. Tiesa patlaban viņam rangā atkal garām pagājis Taigers Vuds.

Kalnu un pludmales smilšu pavēlnieki


Foto: AP/Scanpix

Ārvalstu mediji lēš, ka trakulīgais ASV kalnu slēpotājs Bods Millers ir pareizi izdarījis, pērn rudenī par sievu apņemot profesionālo pludmales volejbolisti un ne mazāk profesionālo modeli Morganu Beku.

Millers savas karjeras laikā jau nopelnījis piecas olimpiskās medaļas, tostarp vienu zelta. Tikmēr viņa sieva ieguvusi neskaitāmus augstus apbalvojumus laikā, kad vēl tikai mācījās koledžā.

Nav kā pīles uz ledus


Foto: AP/Scanpix

Visai netipisks pārītis ir Rejs Ferraro un Kami Granato - viņi abi ir talantīgi izbijušie hokejisti, kas viens otru gan sastapuši ārpus hokeja laukuma.

Granato 1998. gadā bija ASV sieviešu hokeja izlases kapteine, kuras vadībā pirmo reizi valsts šajā disciplīnā izcīnīja zeltu. Tāpat viņas kontā ir arī izlases sudraba medaļa, kas iegūta 2002. gadā.

Savukārt viņas vīrs Ferraro ir NHL veterāns ar 18 gadu pieredzi līgā. Šajā laikā viņš iesitis vairāk nekā četrus simtus vārtu un padevis ap pieciem simtiem rezultatīvu piespēļu.

Nākamie Agasi un Grāfas nomainītāji


Foto: AFP/Scanpix

Krievu tenisiste Marija Šarapova ir pašreizējā pasaules otrā rakete un četrkārtēja "Grand Slam" uzvarētāja.

Tikmēr viņas nedaudz jaunākais bulgāru draudziņš Grigors Dimitrovs gan nevar lepoties ar tikpat lieliem panākumiem savā karjerā, taču viņa divdesmit viena gada vecumā vēl daudz kas ir priekšā. Turklāt cerības ir lielas - junioru turnīros viņš jau reiz bija izcīnījis pasaules pirmās raketes godu.

Tenisiste savaldījusi savu hokeja huligānu


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aleksandrs Ovečkins reiz starp pasaules elites sportistiem bija pazīstams kā ballīšu karalis. Pēc saderināšanās ar tenisa zvaigzni Mariju Kiriļenko viņš gan esot palicis daudz rāmāks, acīmredzot savu enerģiju ieguldot attiecību veidošanā.

Zvaigžņu pāris Krievijā tiekot uzņemts teju kā karaliskā ģimene, kuru ikdienai katrs krievs jūtot līdzi ne mazāk kā briti karaliskajai Keitas un Viljama savienībai.

Mīlestība uzvedusi atpakaļ pjedestālā


Foto: AP/Scanpix

Taigers Vudss ir veiksmīgi atgriezies lielajā sportā. Turklāt slavenais golferis ir ne tikai atguvis vietu pasaules golfa ranga augšgalā, bet arī esot ārkārtīgi laimīgs kopā ar savu jauno partneri olimpiskā zelta ieguvēju kalnu slēpošanā Lindsiju Vonu

Abi oficiāli paziņoja par attiecību uzsākšanu pirms nepilna mēneša, un Vudsa fani jau izteikuši cerīgas prognozes, ka labais garastāvoklis golferim vēl ilgi ļaus noturēties topa augšgalā.

Tenisa laukuma nezūdošās leģendas


Foto: AP/Scanpix

Andrē Agasi un Štefija Grāfa ir pāris, kuru sporta vēstures grāmatās pieminēs ne tikai pēc 100 gadiem, bet vēl ilgāk.

Slavenie tenisisti, kuri laulības ostā iestūrēja pirms teju trīspadsmit gadiem, kopumā ir nopelnījuši ap trīsdesmit "Grand Slam" tituliem, tāpēc var vien minēt, vai viņu mājās ir vairāk dārgmetāla uzvaras kausu vai porcelāna trauku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!