Foto: AFP/Scanpix

Ukraiņu bokseris Vitālijs Kļičko traumas dēļ neaizvadīs obligāto titula aizstāvēšanas cīņu Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā un ringā neatgriezīsies ātrāk kā nākamgad, vēsta WBC.

Pēdējoreiz ringā Vitālijs Kļičko devās 2012. gada oktobrī, kad nokautēja Vācijas bokseri Manelu Čarru.

Šonedēļ ukraiņu bokseris ticies ar WBC vadību, lai apspriestu situāciju ar titula aizstāvēšanu, jo savainojuma dēļ cīņa ar Stīvernu nevar notikt paredzētajā laikā. WBC savukārt paziņoja, ka tituls Kļičko netiks atņemts.

Viņa obligātais pretinieks par titulu ir kanādietis Bermens Stīverns, kurš jau izteicis neapmierinātību par to, ka cīņa ar Kļičko ir atlikta.

"Es negribētu domāt, ka WBC pret dažiem bokseriem izturas labāk kā pret citiem, taču tā nav," portāls "BoxingScene" citē kanādieti. "Nekas viņiem netraucēja atņemt čempiona jostu traumu guvušajam Timotijam Bredlijam, bet kā ir ar Vitāliju Kļičko? Viņu neviens neaiztiks? Domāju, ka neuzdrošināsies. Tas nav godīgi un nenāk par labu boksam."

Kanādiešu bokseris savas karjeras laikā izcīnījis 23 uzvaras, no kurām 20 - ar nokautu, vienu maču zaudējis un vienu reizi cīnījies neizšķirti.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!