Ar 11 komandu dalību noslēdzies 19. "Ežu" kausu turnīrs jauniešu regbijā. Abas galvenās balvas U15 un U13 vecuma grupās izcīnīja Šauļu "Klevas" (Lietuva).

U15 vecuma grupā sacensībās piedalījās četras komandas. Šauļu "Klevas", Kaļiņingrada, "Garkalne/Livonia" un "RFS/LMT/Eži". Savukārt U13 vecuma grupā startēja septiņas vienības. Jūrmalas SC, RK "Baldone", Šauļu "Klevas", "RFS/LMT/Eži", "Miesnieki/Imanta", Kaļiņingrada un RK "Mītava".

U15 vecuma grupā "RFS/LMT/Eži" ar 10:15 atzina "Klevas" pārākumu, ar 15:5 uzvarēja Kaļiņingradu, un ar 50:0 "Garkalne/Livonia", ierindojoties otrajā vietā. Par sacensību labāko spēlētāju "adataiņu" rindās tika atzīts Maksims Koreiņiks. Kā jau minēts, par uzvarētājiem kļuva Šauļu "Klevas" jaunie regbisti.

Savukārt U13 vecuma grupā septiņas vienības tika sadalītas divās grupās. "RFS/LMT/Eži" startēja A kvartetā, ar 10:15 piekāpjoties Jūrmalas SC, ar 25:5 uzvarot RK "Baldone" un ar 5:35 atzīstot "Klevas" pārākumu. Pēcāk mazie "Eži" zaudēja pusfinālā un cīņā par trešo vietu atzina Jūrmalas SC pārākumu, ierindojoties ceturtajā vietā. Par labāko spēlētāju "RFS/LMT/Eži" rindās tika atzīts Rainers Vestmanis. Arī šajā grupā par uzvarētājiem kļuva Šauļu "Klevas".

Sacensību galvenais tiesnesis Aivars Bankovičs: – Sacensības izdevās godam. Bija pietiekami daudz komandu, lai tās risinātos interesanti. Maču starplaikā bija interesanti pavērot arī U11 komandu paraugspēli, kurā piedalījās Kaliņingradas un "Ežu" mazie regbisti. Jāatzīmē, ka lielu daļu no mačiem tiesāja mūsu pašu audzēkņi. Pieminējām arī Jāni Graumani, kura lolojums ir šis turnīrs. Domāju, ka kopumā iznāca īsti regbija svētki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!