Foto: F64
Par pirmssezonas pārbaudes turnīra florbolā "Unihoc Riga Cup" uzvarētājiem sestdien kļuva RTU/"Inspecta" un "Rīgas Lauvas" komandas.

Vīriešu elites turnīrā finālā RTU/"Inspecta" ar 3:2 apspēlēja Zviedrijas komandu "Akersberg IBK", sacensībās triumfējot otro gadu pēc kārtas.

No Latvijas spēlētājiem par labāko uzbrucēju tika atzīts Aivis Hammers ("Talsi"/"Triobet"), bet par labāko vārtu guvēju kļuva RTU/"Inspecta" līderis Atis Blinds.

Savukārt dāmu turnīra izšķirošajā cīņā "Rīgas Lauvas" ar 3:2 pieveica "Angry Pigs" vienību no Krievijas.

Dāmu turnīrā par labāko vārtsardzi kļuva Kristīne Kirilova ("Rīgas Lauvas"), labākās aizsardzes balvu saņēma Kristīne Manteniece ("Liepāja"), bet par labāko vārtu guvēju kļuva Monika Džigure no "Rīgas Lauvas" vienības.

Šajā turnīrā vīriešu elites grupā startēja sešas komandas, bet dāmām cīņas aizritēja piecu vienību konkurencē. Savukārt kopā turnīrā piedalījās 42 komandas no septiņām valstīm.

Šī turnīra U-14 vecuma grupā par uzvarētājiem kļuva "Rīgas Lauvas" florbolisti, bet U-16 grupā triumfēja "Rīga"/"Fastum" komanda. Savukārt tautas grupā par labāko kļuva "Rēzekne".

Jau nākamajā nedēļas nogalē Valmierā un Kocēnos risināsies tradicionālais "Latvian Open" pirmssezonas pārbaudes turnīrs, kam šogad pieteikušās 22 vīriešu un 10 sieviešu komandas no septiņām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!