Foto: stock.xchng
Zaudējumu Latvijas sieviešu handbola virslīgas ietvaros svētdien cieta kopvērtējuma līdere LSPA, kas ar rezultātu 28:29 (15:13) izbraukumā piekāpās Ludzas "Latgols" spēlētājām.

Spēles gaitā neviena no komandām nespēja iegūt vairāk par trīs vārtu pārsvaru. Vēl divas minūtes pirms cīņas beigām rezultāts bija neizšķirts 27:27, bet Ludzas spēlētājām izdevās izraut uzvaru.

Uzvarētājām pa deviņiem vārtiem guva Inese Šlubčenko un Žanete Kukurāne.

Savukārt LSPA sastāvā desmit reizes precīza bija Kristīne Kirejeva.

Kopvērtējumā līderēm LSPA tagad ir 25 punkti 16 spēlēs, bet viņām ar 22 punktiem seko Dobeles SS/REIR un "Latgols" vienības. Ceturtā ar 15 ir Stopiņu NHK, bet punkts mazāk ir Salaspils SS komandai. "LAT-98" kontā ir astoņi punkti, bet "Skrīveri" cīnās bez punktiem.

Tikmēr vīru turnīrā svētdien uzvaru izcīnīja "Vaiņode", kas ar 28:27 (17:13) savā laukumā uzveica ASK/LU. Šajā mačā uzvaras vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Kristaps Mickus.

Uzvarētājiem pārliecinoši rezultatīvākais ar 12 vārtu guvumiem bija Oskars Pāvils, bet rīdziniekiem astoņas reizes atzīmējās Emīls Reniņš.

Vēl vienā mačā grūtu uzvaru guva "Latgols", kas ar 25:20 (9:10) savā laukumā pieveica LAT-98 spēlētājus, kaut pirmoreiz vadību pārņēma vien 45.minūtē.

Šajā cīņā "Latgols" sastāvā septiņus vārtus guva Austris Tuminskis, bet LAT-98 rindās astoņas reizes atzīmējās Emīls Kurzemnieks.

Vīru virslīgā kopvērtējumā čempioni no Dobeles "Tenax" 18 mačos ieguvuši maksimāli iespējamos 36 punktus. Otro vietu ar 25 punktiem ieņem "Celtnieks"/LSPA, kam ar 22 punktiem seko "Ogre"/"Miandum" un "Jūrmalas Sports". "Latgols" ar 16 punktiem atguvusi piekto vietu, bet tai punktu zaudē "Vaiņode".

Savukārt pie desmit punktiem tikusi ASK/LU komanda, bet joprojām bez punktiem ir "LAT-98" vienība, kuras kontā 18 zaudējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!