Foto: Publicitātes foto

Latvijas jātnieks Andis Vārna ar zirgu "KS Coradina" aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja uzvaru "Grand Prix" maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 145 cm, ar pārlekšanu, starptautiskās CSI2* sacensībās "Cavaliada Tour" Ļubļinā, Polijā.

Pārlekšanā piedalījās septiņi sportiskie pāri no 41 startējošā. Ātrāko laiku uzrādīja polis Jaroslavs Skrzičinskis ar zirgu "Crazy Quick", taču saīsinātajā distancē gāza pēdējo šķērsli un palika otrais. Trešajā vietā ierindojās lietuvietis Kristups Petraitis ar zirgu "Lordano". Otrs Latvijas duets, Kristaps Neretnieks ar zirgu "Con Pleasure", pamatmaršrutā nopelnīja četrus soda punktus.

"Esmu priecīgs par sasniegto, jo Polijā sacensībās vienmēr ir spēcīga konkurence<'saka Andis Vārna. "Sacensības bija labi organizētas, hallēs ieklāts jauns un labs segums, bija patīkami startēt. Pēdējā laikā, startējot "Grand Prix" maršrutos, man iznāca pieļaut pa kādai kļūmītei, taču šoreiz viss izdevās labi - gan pamatmaršrutā, gan pārlekšanā, tāpēc varu būt gandarīts par paveikto."

"Cavaliada Tour" ir prestižas jāšanas sacensības, kas risinās trīs posmos, un lielajos maršrutos kopvērtējumā uzvarētājs balvā saņem automašīnu. Polijā notika seriāla otrais posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!