Foto: Ritvars Raits
Šovakar Latvijas vīriešu handbola čempionāta sērijā par trešo vietu "Ogre/Miandum" handbolisti savā laukumā ar 26:20 apspēlēja "Jūrmalas Sportu", sērijā līdz trim uzvarām samazinot rezultātu līdz 1-2.

Sērijas pirmās divas spēles bija noslēgušās ar jūrmalnieku uzvaru – savā laukumā "Jūrmalas Sports" bija pārāka ar 26:20, bet viesu laukumā šīs nedēļas vidū dominēja praktiski visas spēles gaitā un ogrēniešus sakāva ar 35:26.

Tādējādi no bronzas medaļām Jūrmalas komandu šķīra vairs tikai viens panākums.

Pretēji trešdienas spēlei, šovakar spēles sākums bija diametrāli pretējs – Jāņa Avotiņa, brāļu Laganovsku, Mareka Ģērmaņa un Jāņa Bauzes rezultatīvie metieni jau puslaika vidū ļāva laukuma saimniekiem izvirzīties vadībā ar 7:1.

Pēc Ivara Dumarāna pieprasītā minūtes pārtraukuma "Jūrmalas Sports" sniegumu pakāpeniski uzlaboja, taču tuvāk par četriem vārtiem pietuvoties nespēja. Turklāt puslaika otrajā pusē pēc Andreja Mancurova uzbrukuma "Ogre/Miandum" atrāvās līdz +7 (13:6), bet puslaiku noslēdza ar 14:8.

Otrā puslaika sākumā pēc Arvja Laganovska realizētā soda metiena ogrēnieši atkal atjaunoja septiņu vārtu pārsvaru, bet vairākkārt izceļoties Rolandam Ivanovam "Jūrmalas Sports" pievilka līdz četru vārtu deficītam – 18:14.

Ogres pieprasītais minūtes pārtraukums viesu ofensīvu apturēja, turklāt uzreiz pēc tām paši laukuma saimnieki izcēlās ar trim vārtiem pēc kārtas un nu jau minūtes pārtraukumu spiesti bija pieprasīt jūrmalnieki – 21:14. Neilgi pēc tam "Ogre/Miandum" sasniedza maksimālo pārsvaru spēlē, panākot jau 23:14. Atlikušajā laikā jūrmalniekiem izdevās vairākus vārtus atspēlēt, bet Ogres pirmā uzvara sērijā apdraudēta netika – 26:20.

Tādējādi sērijā līdz trim uzvarām tagad rezultāts kļuvis 2-1, joprojām vadībā ir "Jūrmalas Sports". Sērijas nākamā spēle 16.maijā plksten 18:00 jūrmalnieku laukumā Spuņciemā.

Ja būs nepieciešama piektā spēle, tā 19.maijā plksten 13:00 notiks turpat.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!