Foto: F64
Latvijas florbola izlases vārtsargs Jānis Salcevičs pēc neizšķirta pret Norvēģijas valstsvienību izšķirošajā pasaules čempionāta B grupas spēlē bija ļoti neapmierināts ar savas komandas sniegumu mača otrajā daļā.

Jau vēstīts, ka Latvijas florbola izlase pasaules čempionāta grupu turnīru noslēdza ar neizšķirtu 5:5 pret Norvēģiju. Tādējādi Latvijas izlase B grupā palika ceturtajā vietā un izslēgšanas turnīrā sev pretiniekos ieguva Dāniju.

"Es uzskatu, ka šodien pievīla spēles disciplīna. Mēs šajā spēlē nospēlējām pirmās 20 minūtes, pēc tam mēs vairs nedemonstrējām savu spēli. Es nezinu, ko mēs laukumā darījām, tā bija parodija par florbolu burtiskā nozīmē," portālam "Delfi" pēc spēles teica Salcevičs.

"Mums derēja tikai uzvara, viņiem – neizšķirts," spēles nozīmi vēlreiz uzsvēra vārtsargs. "Pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem izdevās sakārtot spēli, laukuma spēlētājiem rokas vairs netrīcēja, bet pēc pārtraukuma varbūt desmit minūtes nospēlējām, pēc tam bija drausmas."

Viņš uzskata, ka Latvijas izlase jau 30. minūtē sāka domāt par rezultāta noturēšanu: "Tā vismaz man no vārtiem izskatījās."

Pašam Salcevičam spēle iesākās neveiksmīgi, jo pretinieki jau ar pirmo metienu guva vārtus, tomēr pēc tam viņš vairākas reizes arī glāba komandu.

"Neteikšu, ka darba man bija daudz. Jo mazāk darba vārtos, jo grūtāk spēlēt. Es šodien kaut kā nedomāju par to, kas notiek apkārt. Pirmais viņu metiens bija "gols", tas bija neveiksmīgi, bet pēc tam iegāju spēlē," turpinājumā stāstīja vārtsargs.

Salcevičs atgādināja, ka nevienu pretinieku pasaules čempionātā nedrīkst nenovērtēt, tāpēc arī nākamā spēlē pret Dāniju ir jāspēlē ar pilnu atdevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!