Foto: Reuters/Scanpix
Britu bokseris Tonijs Beljū, kurš dzenoties pēc skaļākām un ienesīgākām cīņām izvēlējās netikties ar Mairi Briedi, var palikt bez cīņas ar slaveno Deividu Heju, vēsta "The Sun".

Beljū un Heja cīņa sestdien paredzēta Londonā, tomēr tās norisi apdraud Heja gūtais savainojums. Britu mediji ziņo, ka vienā no treniņiem Hejam saasinājušās sāpes Ahilleja cīpslas rajonā, tāpēc sportists steidzami devies uz Vāciju pie viena no pasaulē labākajiem sporta dakteriem.

Always great to catch up with Dr Muller-Wohlfahrt. The worlds No.1 Sports Dr. 👌🏾

A post shared by David Haye (@mrdavidhaye) on Mar 1, 2017 at 4:19am PST

Jaunākā informācija sadusmojusi Beljū. "Viņš nedrīkst tā vienkārši atteikties. Viņš ļoti labi zina, ka tādā gadījumā viņš būs gļēvulis," saka Beljū.

Beljū ir pašreizējais pasaules čempions Pasaules boksa padomes (WBC) versijā pirmajā smagajā svarā. Pēc noteikumiem Beljū nākamā cīņa par pasaules čempiona jostu šajā versijā būtu jāaizvada ar Briedi, bet britu bokseris izvēlējās pāriet uz supersmago kategoriju un cīnīties ar Heju, kas būtu daudz ienesīgāka un skaļāka cīņa.

Savukārt Briedis pēc Beljū atteikuma paziņoja, ka nākamo cīņu aizvadīs 1. aprīlī Dortmundē pret Vāciju pārstāvošo Marko Huku. Kā lēmusi WBC, Beljū pēc atteikšanās tomēr saglabāja WBC pasaules čempiona jostu, kas viņam ļaus pēc cīņas ar Heju atgriezties pirmajā smagajā svarā un aizvadīt cīņu ar Brieža un Huka dueļa uzvarētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!