Foto: F64

Latvijas boksera Maira Brieža cīņu par Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu pret Bosnijas izcelsmes vācieti Marko Huku Latvijā varēs redzēt "Lattelecom" televīzijas kanālā "Best4sport", informēja uzņēmums.

Jau vēstīts, ka Brieža karjeras svarīgākā cīņa risināsies 1. aprīlī Vācijas pilsētā Dortmundē. To Latvijā demonstrēs "Lattelecom" kanālā "Best4Sport TV", kas pieejams virszemes televīzijā, interaktīvajā televīzijā un lietotnē "Shortcut".

"Šī cīņa ir īpaša gan man personīgi, gan vienmēr esmu vēlējies atstāt ko paliekošu arī Latvijas sporta vēstures ailēs, kārtējo reizi ļaujot mums visiem lepoties par mazās Latvijas lielajiem sasniegumiem," teica pats Briedis. "Par pasaules prestižāko boksa jostu, par kādu boksa pasaulē tiek atzīts WBC tituls, cīnīties ir katra boksera sapnis un esmu priecīgs, ka smaga un ilga darba rezultāts mūs līdz šādai iespējai ir aizvedis. Esmu smagi trenējies un būšu gatavs parādīt savu labāko sniegumu, lai Latvijas līdzjutējiem nodrošinātu lielisku šovu."

"Lattelecom" arī iepriekš rādījusi Brieža cīņas, un uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis atklāja, ka iepriekšējai cīņai līdzi sekoja 67 tūkstoši mājokļu, kas rekordskaitlis.

Marko Hukam laika posmā no 2009. līdz 2015. gadam piederēja WBO josta, ko viņš aizstāvēja 13 reizes. Viņa īpašumā kopš pagājušā gada februāra ir arī pirmā smaga svara čempiona josta IBO versijā, par ko cīnīsies Briedis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!