Foto: AP/Scanpix/LETA
Lielbritānijas smagā svara bokseris Entonijs Džošua revanša cīņu pret meksikāni Endiju Ruisu junioru plāno aizvadīt novembrī vai decembrī, pavēstījis brita promoteris Edijs Hērns.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Džošua sestdien Ņujorkā sensacionāli zaudēja Ruisam un nenosargāja savas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostas.

Abu bokseru noslēgtajā cīņas līgumā tika iekļauts punkts par abu bokseru revanšu gadījumā, ja Džošua piedzīvo zaudējumu.

"Pēc tikšanās ar Džošua, Robu Krekenu un menedžementa komandu Ņujorkā, mēs izmantosim līgumā iekļauto punktu par revanšu pret Ruisu. Cīņa notiks novembrī vai decembrī, bet vieta tiks paziņota tuvākajā laikā," pavēstīts Hērns.

Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu, savukārt Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!