"Formule E" sezonas septītais un astotais posms Berlīnē, Templhofas lidostas skrejceļā, bija notikumiem bagāts, un tajos piloti bija ļoti nodarbināti, abās sacensībās kopumā veicot 362 apdzīšanas. Kas radīja apstākļus, ka sacensību laikā intriga saglabājās līdz finišam?

Sestdien notikušajās sacensībās kopumā bija 190 apdzīšanu, bet astoņi piloti vismaz uz īsu brīdi bija sacensību vadībā. 40 apļu laikā vadības maiņa notika 53 reizes. Sezonas septītā posma uzvarētājs bija Mičs Evans no "Jaguar".

Savukārt svētdien notikušajā sezonas astotajā posmā incidenti starp pilotiem nebija tik ievērojami kā dienu iepriekš, tomēr apdzīšanu šajās sacensībās netrūka. Statistikas skaitītāji fiksēja, ka šajās sacensībās notika 172 apdzīšanas, bet Niks Kesidijs no "Envision Racing" kļuva par uzvarētāju.

Templhofas lidostā izveidotā trase "Formula E" kalendārā atšķiras no citām, un tajā ir salīdzinoši garas taisnes un lēzeni pagriezieni. Šajās sacensībās neviens pilots nevēlējās ilgstoši atrasties līderpozīcijā. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!