Foto: Publicitātes foto
Latvijas čempionāta 2022./2023. gada sezona tuvojas izskaņai un jau pavisam drīz tiks noskaidroti sieviešu un vīriešu virslīgu čempioni. 13. un 14. maijā Dobeles Sporta centrā gaidāma līdz šim jaudīgākā sezonas nedēļas nogale, vienā laukumā divu dienu garumā aizvadot gan sieviešu, gan vīriešu fināla četrinieka spēles.

Vīriešu virslīgas fināla četriniekā, gluži kā iepriekšējās sezonas "deja vu" - par titulu spēkosies MSĢ, "ASK Zemessardze/LSPA", HK "Ogre/HYDROX" un ZRHK "Tenax Dobele" komandas. Pusfināla pirmajā pārī spēkiem mērosies MSĢ un HK "Ogre/HYDROX", bet otrajā pārī iepriekšējās sezonas finālisti "ASK Zemessardze/LSPA" un ZRHK "Tenax Dobele" komandas.

Sieviešu virslīgas fināla četriniekā redzēsim Salaspils SS, "REIR/Dobele SS", Jēkabpils SS un SK "Latgols" komandas. Pirmajā pusfināla pārī spēlēs grupu posma līdere Jēkabpils SS un Salaspils SS, bet otrajā spēkiem mērosies SK "Latgols" un "REIR/Dobele SS" komandas.

Latvijas Handbola federācija aicina visus interesentus 13.-14. maijā uz Dobeli, kur būs sarūpētas ne tikai gardas maltītes iespējas, konkursi un balvas no sacensību atbalstītājiem, bet arī aizraujošas izklaides bērniem.

Pusfināla spēles sestdien varēs vērot portālā "Delfi", kā arī Latvijas Handbola federācijas "Youtube" kontā, bet svētdien izšķirošos mačus rādīs "sportacentrs.com", TV4 un "Delfi".

Spēļu kalendārs
13. maijā
● plkst. 13:00 Jēkabpils SS - Salaspils SS
● plkst. 15:00 MSĢ - HK Ogre/HYDROX
● plkst. 17:00 SK Latgols - REIR/Dobele SS
● plkst. 19:00 ZRHK Tenax Dobele - ASK Zemessardze/LSPA
14. maijā
● plkst. 13:00 Bronzas spēle sievietēm
● plkst. 15:00 Bronzas spēle vīriešiem
● plkst. 17:00 Fināls sievietēm
● plkst. 19:00 Fināls vīriešiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!