Ambiciozā F-1 čempionāta komanda "Aston Martin" pirmdien prezentēja savu 2024. gada sezonas modeli, kas esot pamatīgi uzlabots, ja salīdzina ar aizvadītās sezonas mašīnu.

Aizvadīto sezonu "Aston Martin" iesāka veiksmīgi. Sezonas pirmajos astoņos posmos komandas līderis Fernando Alonso sešas reizes kāpa uz goda pjedestāla. Tomēr sezonas otrajā pusē "Aston Martin" nespēja pietiekami attīstīt savu formulu, lai saglabātu konkurētspēju. Alonso vēl divas reizes kāpa uz goda pjedestāla, taču stabilitāti saglabāt vairs neizdevās.

Komanda jaunās formulas prezentācijā uzsvēra, ka esot sapratusi pieļautās kļūdas un veikusi uzlabojumus. "Aston Martin" jaunais modelis "MR24" esot uzlabots gandrīz visās jomās. Visliekākās atšķirības, salīdzinot ar pagājušo gadu, veiktas priekšējam un aizmugurējam antispārnam.

Komandas tehniskais direktors Dens Felouss uzsvēra, ka, neraugoties uz izmaiņām, komanda nav pilnībā mainījusi savu kursu, un turpina apņēmīgi doties uz priekšu.

"Liekāko daļu detaļu mēs esam nomainījuši, bet tā joprojām ir spēcīga evolūcija no pagājušās gada mašīnas. Mēs turpinājām attīstību, balstoties uz "AMR23", viņš skaidroja.

Jaunā modeļa krāsojums būtiski neatšķiras no iepriekšējā gadā lietotā. Komandas pamatkrāsa joprojām "Aston Martin" raksturīgi tumši zaļais tonis, taču nedaudz liekāks akcents likts uz melno krāsu.

Alonso un Lenss Strols arī nākamajā sezonā būs komandas piloti.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !