Foto: Kadrs no video

Valsts policija uzsākusi resorisko pārbaudi, kurā vērtēs, vai cīņu šovā "LVBET KSPROFL Fight Night 2" ievēroti spēkā esošie normatīvie akti.

Dažādus cīņu sporta disciplīnas pārstāvošais sportists Kristaps Zutis svētdien sociālajā tīklā "X" (iepriekš zināms ar nosaukumu "Twitter") publicēja ierakstu, kurā informēja par notikumu aizvadītajā cīņu šovā "LVBET KSPROFL Fight Night 2".

"Šī pasākuma ietvaros cīņā starp tikko 18 gadus vecu puisi un 15 gadīgu jaunieti astoņpadsmitgadīgais salauza kāju. Jāuzslavē Neatliekamas medicīniskas palīdzības dienests (NMPD), kuri 20 minūšu laikā ieradās un nogādāja puisi slimnīcā. Veselību jauniešiem un intelektu vecākiem, treneriem un organizatoriem," rakstīja Zutis.

Viņš arī norādīja, ka Latvijas MMA un pankrationa federācijas kopā ar šī cīņu šova organizatoriem risina, lai nekas tāds vairs neatkārtotos. "Paldies, iztiksim bez policijas, viņiem ir ko darīt," piebilda Zutis.

Tomēr sociālajos tīklos saceltais sašutums pievērsa Valsts policijas uzmanību, kas norādīja, ka jau sākts darbs.

"Reaģējot uz internetā publicēto informāciju, Valsts policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi, un tās laikā tiks vērtēts, vai ir ievēroti spēkā esošie normatīvie akti," teikts policijas paziņojumā.

Cīņu šovā "LVBET KSPROFL Fight Night 2" sestdien "Tower" naktsklubā notika 12 cīņas pēc jauktās cīņu mākslas (MMA) un boksa noteikumiem, kā arī norisinājās cīņa ar kailām dūrēm.

"Kings Of Streets professional fighters league" (KSPROFL) idejas autori un dibinātāji ir Kaspars Rūtiņš un Roberts Rāviņš, kuri iepriekš pauduši vēlmi šo projektu attīstīt līdz starptautiskam mērogam.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!