Foto: Publicitātes foto
Latvijas komandas "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" riteņbraucējs Reinis Andrijanovs ceturtdien ieņēma 61.vietu daudzdienu velobrauciena Soču "Grand Prix" (UCI kat.2.2) otrajā posmā.

Par 128,4 kilometrus garā posma uzvarētāju kļuva mājinieks Sergejs Rudaskovs, kas distanci veica trīs stundās 12 minūtēs un četrās sekundēs, bet Andrijanovs viņam zaudēja astoņas minūtes un 34 sekundes.

Pārējie "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas Latvijas pārstāvji Sandis Eislers, Māris Bogdanovičs un Kristofers Rācenājs ieņēma attiecīgi 78., 96. un 98.vietu.

No visiem "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" braucējiem tikmēr labāko rezultātu otrajā posmā uzrādīja igaunis Erki Putseps, kurš ierindojās 31.vietā un uzvarētājam zaudēja trīs minūtes un 16 sekundes.

Savukārt komandu vērtējumā "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" otrajā posmā ieņēma 13.pozīciju.

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem augstāko vietu no Latvijas komandas braucējiem ieņem Putseps, kurš līderim Anatolijam Pahtusovam no Ukrainas zaudē četras minūtes un 14 sekundes, atrodoties astotajā pozīcijā. Savukārt no latviešiem augstāko vietu kopvērtējumā ieņem Bogdanovičs, kurš no līdera atpaliek par 13 minūtēm un 25 sekundēm un ir 42.vietā.

Tikmēr komandu ieskaitē "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" šobrīd ierindojas astotajā vietā.

Soču "Grand Prix" sacensībās piedalās spēcīgākās kontinentālās, nacionālo izlašu, kā arī klubu komandas no Latvijas, Krievijas, Turcijas, Vācijas, Ukrainas, Austrijas, Norvēģijas, Serbijas, Ungārijas un Baltkrievijas.

Velobrauciens ilgs līdz svētdienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!