Foto: Publicitātes foto
Latvijas riteņbraukšanas komanda "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" ir starp tām 22 labākajām pasaules velokomandām, kas saņēmusi uzaicinājumu piedalīties "Tour of China" UCI 2.1. kategorijas sacensībās, kas norisināsies no 14. līdz 30. septembrim.

"Tour of China" startēs "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" riteņbraucēji – Kristofers Rācenājs, Reinis Andrijanovs, Māris Bogdanovičs, Kaspars Serģis, Emīls Liepiņš, Indulis Bekmanis un Lauris Špillers.

Sportistiem "Tour of China" ietvaros kopā būs jāpievar 1709 kilometri un jāšķērso vairāk nekā 20 pilsētas deviņās provincēs, kā arī jāveic trīs pārlidojumi.

"Tour of China" sacensībās startēs 132 sportisti no visiem pieciem pasaules kontinentiem. 2013. gada "Tour of China" sacensībās piedalīsies riteņbraucēji no ASV, Spānijas, Itālijas, Francijas, Dānijas, Irānas, Malaizijas un daudzām citām valstīm.

Sacensībās startēs arī "Team Christina Watches" komanda no Dānijas, kas pērn izcīnīja pirmo vietu komandu vērtējumā. Tāpat startēs arī labi zināmā "La Pomme Marseille" komanda no Francijas.

"Tour of China" ir ikgadējās profesionālās riteņbraukšanas sacensībās, kas Ķīnā norisinās kopš 1995. gada. Sacensības ir daļa no Starptautiskās riteņbraukšanas savienības (UCI) Āzijas tūres.

"Tour of China" ir ceturtās garākās sacensības pasaulē pēc "Tour de France", "Giro d'Italia" un "Vuelta a España".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!