Foto: Publicitātes attēli
Latvijas riteņbraucējs Reinis Andrijanovs no "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas piektdien ieņēma augsto septīto vietu "Tour of China II" (UCI kat.2.1) ceturtajā posmā. Šīs sacensības ir ceturtais garākais velobrauciens pasaulē, informēja komanda.

Piektdien sportistiem bija jāveic 207,3 kilometrus garš posms, par kura uzvarētāju ar laiku 4 stundas un 38 minūtes kļuva kopvērtējuma līderis, čehs Aloiss Kankovskijs. Otrais finiša līniju šķērsoja francūzis Benžamins Žiro, bet trešajā pozīcijā ierindojās spānis Francisko Hosē Pačeko Torres.

Reinis Andrijanovs finišēja kā septītais ar laiku 4 stundas un 38 minūtes, kopvērtējumā pakāpjoties uz 22. vietu. Lielajā grupā finišēja arī pārējie "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas riteņbraucēji. Kristofers Rācenājs ieņēma 21. vietu, Māris Bogdanovičs finišēja 38. pozīcijā, bet Kasparam Serģim un Indulim Bekmanim attiecīgi 42. un 86. vieta.

Velobrauciena kopvērtējumā vadību saglabā posma uzvarētājs čehs Alois Kankovskijs (laiks 13:17:58) no "ASC Dukla Praha", bet no "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas visaugstāk kopvērtējumā atrodas Kristofers Rācenājs, kurš ieņem augsto 7 vietu, atpaliekot no līdera par 31 sekundi. Savukārt Reinis Andrijanovs atrodas 22. pozīcijā (+1:49), Kaspars Serģis ieņem 50. vietu (+3:44), Māris Bogdanovičs 57. vietu (+3:44), bet Indulis Bekmanis 64. vietu (+3:44). Komandu vērtējumā "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" pēc ceturtā posma ir 5. vietā starp 21 komandām.

"Tour of China II" velobrauciena ietvaros sportisti startēs vēl divos posmos, tūres noslēgums gaidāms nākam pirmdien, 30. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!