Foto: Publicitātes foto

Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF) LRF prezidenta vēlēšanām pieteikušies un nepieciešamos dokumentus iesnieguši divi kandidāti – Sandis Āķis un Kārlis Berlands, informē LRF.

Līdzšinējais prezidents Igo Japiņš paziņoja, ka nekandidēs uz pārvēlēšanu. Japiņš ir kādreizējais riteņbraucējs, treneris, kā arī uzņēmējs un sacensību organizators, bet LFR prezidenta amatā strādāja kopš 2012. gada rudens.

Savā attīstības programmā Āķis norāda, ka Latvijas riteņbraukšana ar savām tradīcijām un sportiskiem panākumiem droši var nostāties līdzvērtīgās pozīcijās ar daudziem citiem vadošajiem sporta veidiem Latvijā, nodrošinot dalību olimpiskajās spēlēs, Pasaules un Eiropas čempionātos, gan ar masveidību tautas/amatieru disciplīnās. Pilnu viņa programmu var aplūkot šeit.

Savukārt Berlands uzsver, ka riteņbraukšanai jābūt iekļautai prioritāro sporta veidu TOP 10, veicināt, sportistu, tiesnešu, treneru, organizatoru izaugsmi, caurspīdīgumam visās darbības jomās un konstruktīvai visās darbības jomās. Pilnu viņa programmu var aplūkot šeit.

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas biedru kopsapulce – vēlēšanas – paredzēta 2020. gada 20. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!